S N G TAPIOCA CO., LTD.

The Tapioca Products Expert

The Tapioca Products Expert

NATIVE TAPIOCA STARCH

SPECIFICATION

  • Starch: 85% Min.
  • Moisture: 13% Max.
  • Ash: 0.25% Max.
  • Pulp: 0.25 ML/50 G. Max.
  • Viscosity: 650 BU Min.
  • pH: 5-7
  • SO2: 30 ppm Max.
  • Whiteness: 90% Min.

APPLICATION

APPLICATION

  • Frozen Dim Sum
  • Cheese
  • Oyster Source/ Tomato Source
  • Dried Bean Curd
  • Yogurt

APPLICATION

APPLICATION

APPLICATION

เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว and นโยบายคุกกี้
Compare product
0/4
Remove all
Compare
Powered By MakeWebEasy Logo MakeWebEasy